Bejelentkezés
Regisztráció
Margitszigeti Színház

Margitszigeti Színház

Következő esemény
2022.08.19. 20:00
  • Leírás

Esőnapok – információk

2022-ben is gazdag programokkal várja vendégeit a Margitszigeti Színház
Sztárok, premierek, látvány! Az ország egyik leggazdagabb kínálattal működő nyári szabadtéri színháza, a Margitszigeti Színház idén is négy hónapon át várja a színház, az opera, a klasszikus és a könnyűzene szerelmeseit. A sokszínű kínálat bővelkedik világsztárokban, ám a hazai nagyok sem maradnak ki a repertoárból. A színház a 2022-es szezonban igazi hazai és nemzetközi kuriózumokat prezentál, a legnagyobb művészek várják, hogy Budapest kivételes adottságú színházának közönségét elvarázsolják a nyári hónapokban.

Világsztárok a Margitszigeten
A 2022-es évben rekordszámú világsztárt vonultat fel a teátrum, a leghíresebb színházak csillagai érkeznek meghívásukra, felejthetetlen produkciót ígérve. Sokak örömére visszatér a Margitsziget színpadára a Béjart Ballet Lausanne, amely itt tartja meg Wien, Wien, nur du allein című előadás újra rendezésének bemutatóját. A másik nagy visszatérő az abszolút közönségkedvenc, Pink Martini. Egy gála keretében vendégül látják, a The Vocie című műsorral világhírnevet szerezett, lenyűgöző hangú énekest, Victor Solomont több száz fős kórus kíséretében. A Margitszigeti Színház jövőre két operát tűz műsorra, melynek főszereplői a világ legkiválóbb színpadairól érkeznek Budapestre. Giacomo Puccini legnépszerűbb művét, a Toscát az olasz Francesco Melivel és Sümegi Eszterrel mutatják be, Giuseppe Verdi Attila című operáját pedig Bretz Gáborral a címszerepben láthatja majd a közönség. A magyar csillag partnere a világhírű, olasz szoprán, Maria Agresta lesz. Igazi csemegének ígérkezik Aida Garifullina áriaestje egy nagyszabású operagála keretében. A Nemzeti Filharmonikusok nyitókoncertjét is egy igazi nagyágyú közreműködésével fűszerezik meg. Ezúttal Valentina Lisitsa zongoraművésznő érkezik a Margitszigeti fák ölelésébe, hogy energikus, elsöprő játékával felrobbantsa a színpadot.

Látványos musical bemutatók
A musicalek kedvelőit a Jókai Mór regénye nyomán született, Kőszívű - A Baradlay-legenda című ősbemutató, valamint egy klasszikus musical, az Elisabeth várja majd.

A hazai nagyok
A, hazai hírességek egyik kedvenc koncerthelyszíneként is működő, Margitszigeti Színház repertoárjában minden évben törekszik számos műfajt, sokszínű előadásokat, színházi és zenei produkciókat kínálni. A könnyűzenei kínálatban hazánk legnagyobb zenészeinek koncertjei találhatók, akik egytől-egyig a Margitsziget különleges adottságú színpadára készülő, egyedi műsorral, zenei anyaggal és látványvilággal készülnek. 2022-ben látványos ABBA Jazz Show-val készül a Cotton Club Singers, Jávori Fegya, a Budapest Klezmer Band alapítója a Margitszigeten mutatja be teljes életművét számos sztárvendég közreműködésével. Nem maradhatnak ki a nagy visszatérők sem, Fenyő Miklós, Dés László, a Magashegyi Underground, a Budapest Bár vagy épp Caramel, akik évről-évre fergeteges hangulatot varázsolnak a csillagos ég alá.

Legyen teljes a nyár, az élmény a Margitszigeten!

Az előadások kizárólag a mindenkori hatályban lévő jogszabályok betartásával látogatható, különös tekintettel a járványügyi rendelkezésekre.

FIGYELEM!
A földszint közép 1-7. sorokba megváltott jegyek ára tartalmazza a hajójegy árát is!

Találatok szűrése
Időpont
Kategória
Szűrés
  • Produkciók (3)
  • Események (3)
Vásárlás
Best of Geszti
Best of Geszti  
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2022. augusztus 24. 20:00
Fesztivál
Zene
Könnyűzene, pop, rock
Vásárlás
Jubileum 75. - 25. Fenyő Miklós koncert
Jubileum 75. - 25. Fenyő Miklós koncert  
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2022. augusztus 27. 20:00
Fesztivál
Zene
Könnyűzene, pop, rock
Vásárlás
Szarka Tamás: Esthajnal
Szarka Tamás: Esthajnal  
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2022. augusztus 19. 20:00
Előadóest
Koncert
Fesztivál
Színház
Prózai színház

Szarka Tamás: Esthajnal   Nem elérhető

2022. augusztus 19. 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Best of Geszti   Nem elérhető

2022. augusztus 24. 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jubileum 75. - 25. Fenyő Miklós koncert   Nem elérhető

2022. augusztus 27. 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad