Bejelentkezés
Regisztráció
Franc & Franc 2022 |  Nemzetközi Fórum és Kóstolónap

Franc & Franc 2022 | Nemzetközi Fórum és Kóstolónap

Helyszín
Villányi borvidék
Következő esemény
2022.11.25. 00:01
  • Leírás
  • Galéria

Franc & Franc 2022 Nemzetközi Fórum és Kóstolónap

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első FRANC&FRANC nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül.

A korábbi években minden jelentősebb európai és újvilági franc termelő régió bemutatkozhatott a fajtára fókuszáló szakmai eseményen, olyanok, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

A Villányi borvidék legrangosabb szakmai,- és közönségrendezvénye az idei évben körbe tekint a nagyvilágban, egy széles spektrumot mutatva a kiemelkedő bortermő területek cabernet franc kínálatából. A rendezvény tematikája egyben lehetőséget teremt, hogy a 2022-ben első alkalommal megrendezett nagyszabású borverseny, a Franc du Monde tapasztalatai és TOP borainak bemutatója is beépítésre kerüljön a szakmai - és közönségnap programjába.

Látogasson el Ön is 2022. november 25-26-án a Villányban megrendezésre kerülő FRANC & FRANC Fórum és Kóstolónapra és ismerje meg a cabernet franc sokszínű világát!

További információ:

Villányi borvidék
szervezes@villanyiborvidek.hu
marketing@villanyiborvidek.hu

  • Események